Gå tilbake   NybaktMamma - Møteplassen > Blogger > geysirland

Beskjeder

Gi rating til denne meldingen

Søndag 2 august.

Postet 02-08-2009 kl 06:49 av geysirland
En heller dårlig natt. Fikk sovet til kl 1..da var det slutt. Da var det noen som var våken hver halvtime til kl 6 i morges...
Nå har eksen samvær 2 timer med dem idag og da skal jeg sove sove og sove...

Nå er vi ca halveis i ferien. Det går egentlig greit. Men er sikkelig sur noen dager fordi jeg får så liten tid for meg selv og får ikke pause og ikke til å trekke pusten en gang fordi det går i ett. Men det går. Har søstra mi hjemme og sender henne av gårde noen ganger med en av ungene sånn at det blir ett halvt pusterom.
Hadde jeg ikke hatt henne hadde det blitt tungt.

Gruer til siste en og halve uka for da blir jeg mye alene.

Og enda mindre tid for seg selv.

Skulle ønske jeg hadde lommeboka fullt av penger så skulle jeg ha dratt på camping tur med dem til ett sted med med basseng og lekeapparater og mange unger. 2åringen er helt syk etter kontakt med andre unger.

Vi ser jo nesten ikke barn her vi bor. Vi var opp i en dyrepark her og da var hun helt hekta på å være sammen med andre barn hun sugde seg på dem hun fant og ville leke..men selvfølgelig ble hun oversett mye av barn som ikke er vant til at fremmede unger kommer bort og spør om de vil leke. Tilslutt fant hun en liten jente da som ville holde henne i hånda og da var jo dagen reddet.

Nå har det ordna seg med OS..får full OS... har fått litt sosialstønad også til å klare meg til neste lønning. Har også fått utvidet barnetrygd og skal også søke om redusert betaling på barnehagen slik at det også blir billigere.

Håper regnskapsføreren er tilbake fra ferie i morgen slik at jeg kan få ordna med papirene og fått ordna meg ett skattekort.

Så er det skattene jeg skylder må prøve å få søkt noe ettergitt.

Begynner å glede meg til å begynne å skole. Er spent lissom på hvordan det blir om det blir for slitsomt eller om jeg syns det går greit.

Skal også søke om småbarnstillegg nå når jeg fikk full OS.

Slankinga går dårlig er ikke motivert og klarer ikke å motivere meg så da får det være til jeg er klar.

Minsten har passert 11 mnder og holder på å reise seg opp nå. Heldigvis..gleder meg til han begynner å gå slik at han får aktivisert seg litt mer sjøl.

Ja det va visst alt.

Antall kommentarer 0

Kommentarer

 
Antall Trackbacks 0

Trackbacks

Siste bloggmelding av geysirland

Alle tider vises som GMT +1. Klokka er nå 19:01.




Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Alt innhold ©2001-2008 NybaktMamma.com