Jøss er lollipop safe altså?
har en gutt med melkallergi vi også...i tilleg mot egg..syns det har vært ganske slitsomt i starten men nå går det fint
Ord med myse i seg er gjerne noe med melk i
melkesyre også
unngå fløte selvsagt...som det er i endel middagsglass f eks..
vegatbailsk fett har jeg aldri blitt helt klok på igrunn,men jeg tror det er mest oljen som kan være f eks blandet...ikke noe med melk tror jeg.
Sånn ellers er det ganske masse uten melk i,leverpostei f eks den gule barnevennlige boksen,makrell i tomat på tube er uten melk,jædersylte,kokt skinke og servelat er det også noen uten melk (husker ikke merket nå da..)
Av posesauser så er det svææært lite uten melk har jeg sett...men det lureste og beste faktisk er å lage sausen selv

med smør man tåler og vann. Evt med fløteerstatning som fåes kjøpt på ultra eller helsekost...eller med ris eller havremelk. Rismelk er god drikkemelk og havremelk er vel mer matlagingsmelk trooor jeg... kanskje litt smak og behag.
Men denne kjøttdeigsausen fra toro er uten melk i allefall...og denne ferdiglagde pastasausen på tube man får nå... er det toro tro?
Ellers lager vi mye fra bunn av og bruker erstatninger der det trengs... ikke så vanskelig likevel altså
Av bakst er det litt mer vanskelig,i allefall om man skal kjøpe noe ferdiglaget...men les alltid bakpå,og så når man baker selv så er det bare å bruke annen melk evt erstatning eller vann
Masse lykke til

av smågodtet så stoler vi på varedeklarasjonen...og det har gått fint

vi har selvsagt hatt mange uhell på veien,men det må man nesten regne med...
AV kjeks så går tom og jerry fint her og bokstavkjeks f eks..disse grove... Noe er det spor av melk i da...