|
 |
|
25-11-2007, 12:18
|
#31
|
VIP-Medlem
Medlem siden: Jul 2005
Meldinger: 8,639
|
Hjemme er det Ribbe med svor, medisterkaker, sossiser, mediserpølse, surkål, rødkål, potet og grønnsaker. Dessert er riskrem med rød saus og multekrem 
I år skal vi feire hos svigers.. da blir det Kveite, potet, eggsmør, waldorfsalat, vanlig salat til middag, og multekrem til dessert
__________________
2005 & 2007
|
|
|
25-11-2007, 12:44
|
#32
|
Supermedlem
Medlem siden: Mar 2007
Meldinger: 1,044
|
Kalkun 
og risgrøt av soyamelk til lunsj, riskrem til dessert....
__________________
Storesøster '04
Lillesøster '07
|
|
|
25-11-2007, 14:26
|
#33
|
Seniormedlem
Medlem siden: Feb 2005
Sted: I enebolig
Meldinger: 1,963
|
Kalkun m/tilbehør
__________________
Mamma til gutt -95, gutt -98, gutt f/d -03 og jente -05
Some people only dream of angels. I got to hold one...
|
|
|
25-11-2007, 14:48
|
#34
|
Veteranmedlem
Medlem siden: Aug 2006
Sted: Rogaland
Meldinger: 3,309
|
Det blir ikke jul uten pinnekjøtt, kålrabistappe og poteter. Til dessert er det riskrem med rørte-jordbær-saus, med mandel, og marsipangris til dne som finner den.
__________________
Laila
 Storebror -92  Lillesøster -98
|
|
|
25-11-2007, 14:49
|
#35
|
Veteranmedlem
Medlem siden: Mar 2004
Sted: Troms
Meldinger: 3,420
|
Pinnekjøtt med tilbehør hos mine foreldre. Riskrem til dessert.
Kalkun med tilbehør hos svigerforeldre. Dessert vet jeg ikke hva de pleier å servere. Tror det varierer.
__________________
Johannes 26 mars- 04
Nora 04 september- 07
|
|
|
25-11-2007, 15:31
|
#36
|
Veteranmedlem
Medlem siden: Jan 2005
Sted: Ringerike
Meldinger: 3,519
|
For meg blir det ikke jul uten ribbe, og for mannen blir det ikke jul uten pinnekjøtt, så hos oss blir det begge deler....
|
|
|
26-11-2007, 12:20
|
#37
|
Æresmedlem - Moderator
Medlem siden: Dec 2003
Meldinger: 13,100
|
Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, poteter, erter, surkål.. Nam, jeg gleder meg allerede!! 
Pleier ha riskrem til dessert, pluss at det står framme julekaker og litt snop hele kvelden.. Men ingen pleier orke noe særlig etter middagen..
|
|
|
26-11-2007, 12:59
|
#38
|
Supermedlem
Medlem siden: Dec 2004
Meldinger: 949
|
Pinnekjøtt!
__________________
|
|
|
26-11-2007, 19:39
|
#39
|
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2002
Sted: Østlandet
Meldinger: 1,637
|
Ribbe!!
__________________
|
|
|
01-12-2007, 11:29
|
#40
|
Gjest
|
I fjor var første gang vi laget julemiddag hjemme hos oss selv. Da ble det ribbe med diverse tilbehør. Men vi synes ikke det var det helt store, så i år satser vi på pinnekjøtt. Jeg er vant til lutefisk hjemmefra, og sambo skinkestek. Men ingen av oss føler oss helt komfortable med den andres tradisjoner, så nå driver vi og utforsker vår egen. Tipper pinnekjøtt blir en slager for oss. Det er jo ganske enkelt å stelle til også, og det er greit når man har mange julegjester til middagen. Til dessert satser vi på hesteskois, for det er godt og enkelt.
På nyttårsaften bruker vi å ha kalkun; det er vi begge enige om!
|
|
|
 |
|
Diskusjonsverktøy |
|
Visningsmodus |
Linjærmodus
|
Regler for innlegg
|
Du kan ikke starte nye diskusjoner
Du kan ikke svare på meldinger/diskusjoner
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke redigere meldingene dine
HTML kode er Av
|
|
|
Alle tider vises som GMT +1. Klokka er nå 01:24.
|