Pia mi har antagelig melkeallergi, så jeg har naturlig nok kuttet ut alt med melk i. Foreløpig skal jeg kutte ut laktose også, selv om hun mest sannsynlig tåler det...
Men - er jo så mye å sette seg inn i! Håpte på litt tips og råd fra dere med erfaring på området. Er det ikke noen ingredienser som faktisk er melk, men som ikke heter det? Mener å ha lest om det, men finner det ikke igjen. Skulle gjerne hatt de "navnene"
Og så driver jeg jo og leter etter ting å kjøpe som ikke inneholder melk. Sånn som lettbernaise (jippi

) osv. Fant også en muffinsblanding uten egg og melk, men syns ikke den var så god akkurat. Og kan det stemme at sånn 1-2-3 bolleblanding virkelig ikke har melk i seg? Skal jo kun tilsettes vann også.
Og så stod det om at enkelte oppgir smør/margarin som vegetabilsk fett - noen som har eksempler på sånne produkter? Er jo mange kjekssorter som i følge innholdsfortegnelsen skulle være trygge, feks Tom og Jerry, men nå tør jeg ikke spise likevel... Og hva med smågodt, er innholdsfortegnelsene til å stole på der?
Alle råd og tips mottas med takk!