de er ganske enkelt å lage slike kaker hvis man har det rette utstyret (som alltid er det verktøyet som teller..
).
for svart farge kan det lønne seg å lage en ganske mørk sjokoladesmørkrem, så trenger man ikke så mye farge for å få det til. svart er forøvrig en litt skummel farge, vær veldig forsiktig med å bruke den for å få en annen farge mørkere - du kan "drepe" fargen så den bare ser ekkel ut (har prøvd..
)
hvis man vil gjøre det enda enklere, kan man bruke formen til å lage gele, ostekake eller is (bare kjøp en vanlig toliter og stapp den ned i forma. ikke la isen smelte for mye før den går tilbake i frysa, da blir det isnåler i den). ostekaka lages "omvendt"; ha op i gele, la det stivne, ha oppi ostekrem, la det stivne, ha kjeksblandingen på toppen. det blir veldig veldig fint. cacas har oppskrift med framgangsmåte for dette - den kaka blir veldig god. veldig praktisk å kunne lage en kjempeflott kake dagen før selskapet og bare smelle den p åfatet til servering - og praktisk å kunne frakte den i forma hvis man skal bort.